Best In Town

Zakelijke events, lunches en borrels

it is all about food.

ZAKELIJK

EVENTS, LUNCHES & BORRELS

Mercuur’s verzorgt de catering & organisatie van grote, middelgrote en kleine zakelijke events variërend van bedrijfsfeest, personeelsfeest, opening, productlancering en lunch tot aan een bedrijfsborrel.
Ons doel is om de gasten te verwennen waarbij zorg, aandacht en kwaliteit van onze producten en dienst verlening centraal staan. Het is onze specialiteit om iedere keer een belevenis te creëren welke tot in de puntjes wordt verzorgt. We kunnen u dan ook goed helpen met de organisatie van het evenement.

CONTACT

BEDRIJFSLUNCH

LEKKER MAKKELIJK

Wilt u een zakelijk overleg extra cachet meegeven? Doe dan eens wat anders dan dat broodje in de kantine of buiten de deur. Laat Mercuur’s de lunch verzorgen. Mercuur’s werkt uitsluitend met dagverse producten zodat u van kwaliteit verzekerd bent. Ook kunnen we een speciale lunch samenstellen en desgewenst de bediening en aankleding verzorgen.

AANVRAGEN

BEDRIJFSBORREL

GEZELLIG EN ONVERGETELIJK

AANVRAGEN

EVENEMENTENORGANISATIE

TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Mercuur’s Events helpt graag met de organisatie van uw evenement. Wij denken met u mee en kunnen helpen bij het vinden van de perfecte locatie en de aankleding daarvan, het entertainment én het inzetten van vakbekwaam personeel.

Mercuur’s Events ontzorgt zodat uw evenement werkelijk een mooie onvergetelijke beleving wordt voor alle gasten.

CONTACT

VIDEO'S

Mercuur’s Catering & Events

Opening Pon Dealer Amersfoort

Lancering Porsche Macan

Winter Wonderland