Evenementen organisatie

Mercuur’s Events helpt graag met de organisatie van uw evenement. Wij denken met u mee en kunnen helpen bij het vinden van de perfecte locatie en de aankleding daarvan, het entertainment én het inzetten van vakbekwaam personeel. Mercuur’s Events ontzorgt zodat uw evenement werkelijk een mooie onvergetelijke beleving wordt voor alle gasten.
Offerte

Zakelijk

Wij helpen de zakelijke klanten graag met de organisatie van het bedrijfsfeest, personeelsfeest, lunch of borrel en de particuliere klanten met de organisatie van de bruiloft en allerlei denkbare privé evenementen zoals tuinfeest of babyshower.

Zo kunnen we helpen met het kiezen en uitwerken van een thema, het vinden van de perfecte locatie en de aankleding daarvan, het entertainment én het inzetten van vakbekwaam personeel.

Wij ontzorgen en denken mee zodat uw evenement werkelijk een mooie onvergetelijke beleving wordt voor alle gasten.

Particulier

Mercuur’s helpt graag met de organisatie van uw bruiloft, babyshower, verjaardag en andere feestelijke viering. Zo kunnen we helpen met het kiezen en uitwerken van een thema, het vinden van de perfecte locatie en de aankleding daarvan, het entertainment én het inzetten van vakbekwaam personeel. Wij ontzorgen en denken mee zodat uw evenement werkelijk een mooie onvergetelijke beleving wordt voor alle gasten.