Particulier

Mercuur’s Catering verzorgt ruim 15 jaar de catering voor bedrijven en particulieren in heel Nederland. Geniet onbezorgd van een overheerlijke catering die wij voor ieder evenement afstemmen en geheel op maat kunnen maken.

Offerte

Ongekende mogelijkheden

Mercuur’s Catering & Events verzorgt de catering & organisatie van babyshowers, verjaardagen, feestelijke of romantische home-cooking en andere privé gelegenheden.

Van heerlijke amuses en hoogstaande meergangen diners tot aan smaakvolle hapjes op toast en uitgebreide buffetten en walking diners voor grote en kleine groepen gasten. Vraag gerust naar al onze mogelijkheden.

Feest & BBQ

Wilt u een zakelijk overleg extra cachet meegeven? Doe dan eens wat anders dan dat broodje in de kantine of buiten de deur. Laat Mercuur’s de lunch verzorgen.

Mercuur’s werkt uitsluitend met dagverse producten zodat u van kwaliteit verzekerd bent. Ook kunnen we een speciale lunch samenstellen en desgewenst de bediening en aankleding verzorgen.

Walking Dinner

Kies voor Mercuur’s walking diner concept. Uw gasten dineren in een informele, ongedwongen sfeer en zijn in de gelegenheid meer mensen te spreken dan tijdens een traditioneel zittend diner. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Home Cooking

Met Mercuur’s home cooking ontvangt u uw gasten lekker thuis. In de intieme sfeer van uw huis geniet u met uw gasten van de kwaliteit van een sterrenrestaurant diner. Mercuur’s verzorgt home cooking diners al vanaf 10 personen. In overleg met onze chefkok bepaalt u het menu en de bijpassende wijnen. Wij koken, bedienen uw gasten en laten uw keuken keurig netjes achter.