Best In Town

it is all about food.

Winter Wonderland

Mercuur’s Catering & Events en Landgoed Broekhuizen bieden de komende wintermaanden als primeur exclusieve arrangementen aan voor zowel zakelijke als particuliere partijen. Op het landgoed – dat nationale bekendheid verwierf als schitterend decor van het tv-programma Heel Holland Bakt – zullen diners, eindejaars- en nieuwjaarsrecepties en personeelsfeesten worden georganiseerd, met als thema Winter Wonderland.

De locatie onderscheidt zich door het exclusieve karakter en het sprookjesachtige decorum, en is bekend van het immens populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt. De combinatie van het statige kasteel met het stijlvolle koetshuis én orangerie leent zich bij uitstek voor sfeervolle, exclusieve partijen van 60 tot 350 personen.

Combineer deze plek met uitgebreide mogelijkheden voor live entertainment plus de culinaire expertise, geselecteerde wijnhuizen en biologische streekproducten van Mercuur’s Catering & Events en de ingrediënten voor een uniek concept zijn compleet. De arrangementen die worden aangeboden zijn onder meer winterse Sitdown Dinners, Walking Dinners, feestelijke recepties en Winter BBQ’s . In overleg zijn andere feestconcepten mogelijk.

Alle arrangementen worden middels specialistisch maatwerk geleverd. Men heeft één aanspreekpunt voor het te organiseren evenement, waarmee korte lijnen worden onderhouden. Gasten worden in de watten gelegd door ervaren, professionele gastvrouwen en –heren en doorgewinterde chef-koks die wéten wat exclusieve catering inhoudt.

Initiatiefnemers Landgoed Broekhuizen, Robbertjan Mercuur en Jakob Drost (beiden van Mercuur’s Catering & Events) verwelkomen binnen de unieke omgeving van het Nationaal Park op de Utrechtse Heuvelrug (nabij de afrit van de A12) zowel zakelijke als particuliere partijen.

Neem voor meer informatie over de arrangementen en/of de locatie contact op met Mercuur’s Catering & Events via telefoonnummer 033-2864255 of kijk ook voor meer informatie op www.landgoedbroekhuizen.nl.