Rollende keukens - Live Cooking

Offerte

Rollende keukens

Met de “Rollende Keukens” van Mercuur’s heeft u een mobiele attractie van kraampjes, voertuigen en stands met bijzonder lekker eten als streetfood, oesters, oer hollandse friet of sushiband. Makkelijk om in te zetten op iedere gewenste locatie.

De rollende keukens kunnen gecombineerd worden en geven het evenement op die manier een unieke touch.

Mangi Ape

Sfeervolle Italiaanse piaggio Ape 600 MP uit 1972 met een echte steenoven van waaruit de lekkerste pizza’s worden bereid met biologische ingrediënten.

Luxe snackwand

Mercuur’s mobiele snackwand gevuld met luxe snacks en broodjes is makkelijk en toegankelijk. Op een bij iedereen bekende leuke manier een snack of een broodje pakken.

Friet fiets

Mercuur’s frietfiets is een authentieke bakfiets waar echte frieten van biologische aardappelen vers van het land gebakken worden. Hierbij wordt wij een huisgemaakte mayonaise geserveerd en de friet wordt in een trendy puntzakje gepresenteerd.

Live-Cooking Sushiband

Mercuur’s Sushiband is een automatisch ronddraaiende band waar een Japanse Chef op een spectaculaire wijze overheerlijke Japas (Japanse Tapas) bereid.

Kreeft & Co

Mercuur’s Kreeft & CO is de opvallende army green VW bus waar vanuit kreeften, bouillabaisse en nog veel meer lekkers worden bereid en uitgeserveerd.

Big Green Egg

Mercuur’s Big Green Eggs kunnen worden gebruikt voor grillen, bakken, koken, stoven, roken en slow cooking. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig gereguleerd worden. Zo maken we mooi gegrild, sappig vlees tot zacht gegaarde langoustines.

Oesters van Marcus

Mercuur’s ‘Oesters van Marcus’ is smakelijk en vermakelijk. Oesterman Marcus bereidt live voor de gasten een verscheidenheid aan type oesters. Er is veel te vertellen over oesters en dat doet onze Marcus dan ook maar al te graag.

Mercuur’s Dessert stand

Mercuur’s ‘Dessert Stand’ is een stand waar patissiers Harry (vader) en Joey (broer) Mercuur live diverse kleine mini desserts maken wat wordt gecombineerd met een show van chocolade en marsepein.

Food Catwalk

Een nieuw, eigentijds, trendy en culinair food concept waarbij op ludieke en spectaculaire wijze de diversiteit aan heerlijke gerechten op de catwalk worden gepresenteerd.

De chefs creëren live de gerechtjes die op de catwalk (lopende band) belicht met ledspots worden geplaatst. De catwalk wordt opgesteld rondom een custommade decorwand en is een echte eyecatcher in de ruimte.