Best In Town

Particulier catering: babyshowers, verjaardagen en home-cooking

it is all about food.

PARTICULIER

ONGEKENDE
MOGELIJKHEDEN

Mercuur’s Catering & Events verzorgt de catering & organisatie van babyshowers, verjaardagen, feestelijke of romantische home-cooking en andere privé gelegenheden.

Van heerlijke amuses en hoogstaande meergangen diners tot aan smaakvolle hapjes op toast en uitgebreide buffetten en walking diners voor grote en kleine groepen gasten. Vraag gerust naar al onze mogelijkheden.

CONTACT

PATISSERIE


Mercuur’s Pâtisserie & Chocolaterie is een begrip in Nederland. Vanuit de oude Stadsboerderij aan de Bloemendalsestraat wordt dagelijks vanaf de vroege uurtjes Mercuur’s ambachtelijke banket vers gemaakt.


Mercuur’s Pâtisserie & Chocolaterie heeft een mooi assortiment aan lekkere en originele petit fours, bruidstaarten, verjaardagstaarten, gebak, desserts en chocolade producten.

CONTACT

FEEST & BBQ

LEUK, LEKKER EN GOED GEREGELD

Alles voor een geslaagd tuinfeest of barbecue. Eten, dranken, meubilair, decoratie, partytenten, artiesten, geluid en techniek. We hebben het allemaal. Goed of slecht weer buiten? Met Mercuur’s gaat uw feest altijd door.

Door het unieke, dubbelwandige keramiek van onze Big Green Egg barbecues kunnen wij de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen en dat proeft u.

AANVRAGEN

WALKING DINNER

LEKKER, MAKKELIJK & SNEL

Kies voor Mercuur’s walking diner concept. Uw gasten dineren in een informele, ongedwongen sfeer en zijn in de gelegenheid meer mensen te spreken dan tijdens een traditioneel zittend diner. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

AANVRAGEN

HOME COOKING

STERRENRESTAURANT
BIJ U THUIS

Met Mercuur’s home cooking ontvangt u uw gasten lekker thuis. In de intieme sfeer van uw huis geniet u met uw gasten van de kwaliteit van een sterrenrestaurant diner. Mercuur’s verzorgt home cooking diners al vanaf 10 personen. In overleg met onze chefkok bepaalt u het menu en de bijpassende wijnen. Wij koken, bedienen uw gasten en laten uw keuken keurig netjes achter.

AANVRAGEN

ORGANISATIE

TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Mercuur’s helpt graag met de organisatie van uw bruiloft, babyshower, verjaardag en andere feestelijke viering. Zo kunnen we helpen met het kiezen en uitwerken van een thema, het vinden van de perfecte locatie en de aankleding daarvan, het entertainment én het inzetten van vakbekwaam personeel.

Wij denken mee en ontzorgen zodat uw evenement een mooie onvergetelijke beleving wordt voor alle gasten.

CONTACT