Best In Town

Mercuur’s catering en evenementenorganisatie met aandacht voor smaak

it is all about food.

OVER MERCUUR'S

Mercuur’s staat voor aandacht en kwaliteit. We hebben een smaakmakend en altijd vernieuwend assortiment van lekker eten dat uitsluitend wordt gemaakt van verse biologisch streek- en seizoensgebonden ingrediënten. Met aandacht voor smaak, trend en het evenement zelf verzorgen wij hoogstaande meergangen diners, bedrijfs lunches, buffetten, walking diners, bbq’s en hapjes voor zowel grote als kleine groepen gasten.


Ons doel is de gasten te verwennen waarbij zorg, aandacht en kwaliteit van onze catering en evenementenorganisatie centraal staan. Het iedere keer creëren van een belevenis welke tot in de puntjes wordt verzorgt is onze specialiteit! Mercuur’s is een middelgrote cateraar met meer dan 15 jaar ervaring. Mercuur’s heeft een eigen patisserie, eigen evenementenlocatie ‘Het Bloemendaeltje’ en samenwerking met bekende evenementenlocaties. Mercuur’s is werkzaam door heel Nederland en mag met trots bedrijven als Talpa, AvroTros, BMW, Lamborghini, Abn Amro en Van Lanschot tot de klanten rekenen.


Kom gerust eens langs en ervaar onze kwaliteit.

CONTACT

VOLGENS DE KLANT

NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INKOOPMANAGEMENT

“Jaarlijks organiseert de Nevi (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) de Nevi Contactdagen, speciaal bedoelt voor het gehele bestuur (+/- 100 personen).

Al twee keer op een rij heeft dit plaatsgevonden op het Landgoed Zonheuvel; met inmiddels het bekende concept van een ‘Walking Dinner’ verzorgd door Mercuur’s.

Mercuur’s is – na een zeer goede ervaring vorig jaar – weer gevraagd het ‘Walking Dinner’ te verzorgen in het Kasteel Maarten Maartenshuis. Dit concept leent zich uitstekend om te kunnen netwerken, waar de mensen van Mercuur’s zich op een natuurlijke wijze doorheen bewegen. De verschillende hapjes (voor ieder wat wils), zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op een smaakvolle wijze gepresenteerd. Tevens spelen de dames en heren van Mercuur’s proactief op de (ad-hoc) wensen in; aan een half (of zelfs geen) woord hebben zij voldoende om op de juiste manier te acteren.”

VOLGENS DE KLANT

ERNST & YOUNG

“Tijdens een Ernst & Young bijeenkomst hebben wij een borrel en bqq georganiseerd bij het Kasteel Maarten Maartenshuis welke volledig is verzorgd door Mercuur’s Catering.

Ons is beloofd dat het een exclusieve kasteel barbecue zou worden met een wauw effect, waardoor we hoge verwachtingen kregen. En niets was inderdaad ook minder waar; het was een tot in de puntjes perfect verzorgde avond. Er liep voldoende personeel rond met een enorme klantvriendelijkheid. De wijnkeuzes waren erg goed. En niet onbelangrijk, het eten was super, niets aan te merken op de smaken en kwaliteit. De hoeveelheid was goed ingeschat en het buffet was ook continu goed aangevuld.

Iedereen die ik heb gesproken was erg enthousiast en erg tevreden. Kortom de combinatie van deze locatie en de barbecue heeft zeker het wauw effect bereikt. Zeker iedereen aan te raden.”

MERCUUR'S CONCEPTEN

LEKKER & LEUK

Op zoek naar een leuk avondje uit? Denk dan eens aan een kookworkshop of wijnproeverij bij Mercuur’s Catering. In de prachtige open keuken op de Leusderweg leren wij u de basisprincipes van het koken. Uiteraard mag u zelf alles proeven en opeten onder het genot van een goed glas wijn.
Daarnaast organiseren wij ook op locatie workshops & proeverijen, bijvoorbeeld in uw eigen keuken of bedrijfsrestaurant! De workshops worden in de avonduren en voor groepen van minimaal 12 en maximaal 30 personen georganiseerd.

MERCUUR'S PATISSERIE

VERS, AMBACHTELIJK BANKET

Mercuur’s Pâtisserie & Chocolaterie is een begrip in Nederland. Vanuit de oude stadsboerderij aan de Bloemendalsestraat wordt dagelijks al in de vroege uurtjes Mercuur’s ambachtelijke banket, vers gemaakt..

Mercuur’s Pâtisserie & Chocolaterie heeft een mooi assortiment aan lekkere en originele petit fours, bruidstaarten, verjaardagstaarten, gebak, desserts en chocolade producten.

HET BLOEMENDAELTJE
(VAN MERCUUR'S)

SFEERVOLLE EVENEMENTLOCATIE

Gelegen in de historische binnenstad van Amersfoort is deze locatie van Mercuur’s ideaal voor kookworkshops, private dining, feestjes en borrels. Het Bloemendaeltje biedt plaats aan circa 45 gasten diner of 100 gasten walking diner of borrel.
Door het vrije menu van de keuken  is zo goed als alles mogelijk. Van een stamppottenavond met vrienden tot een 8-gangen-amuse diner met relaties en alles wat daartussenin zit.