Best In Town

Het Bloemendaeltje: onderdeel van Mercuur’s catering en events

it is all about food.

HET BLOEMENDAELTJE

Het Bloemendaeltje by Mercuur’s

“Waar intieme sfeer en culinaire beleving elkaar ontmoeten”

Midden in de historische binnenstad van Amersfoort, vindt u het Bloemendaeltje bij Mercuurs. In dit prachtige oude pand, aan de Bloemensdalsestraat, verzorgen wij kookworkshops, private dining, proeverijen, thema-avonden, feestjes en borrels op maat.

Van directiediner tot bedrijfsborrel, en van een verjaardag tot huwelijksetentje. Deze sfeervolle locatie, biedt plaats aan circa 45 gasten voor diner en 90 gasten voor een borrel of walking diner En alles is mogelijk: van een stamppottenavond met vrienden tot een 8-gangen-amusemenu met relaties en alles wat daartussenin zit.

Daarnaast organiseert het Bloemendaeltje zelf maandelijkse thema-avonden waarvoor iedereen kan reserveren. Denk hierbij aan een aspergelunch of een Italiaanse avond. Dankzij onze ervaring in het hoge en middensegment van de catering kunnen zij dat op een bijzondere wijze verzorgen.

“Onderdeel van Mercuur’s Catering en Events”

De intieme locatie die eruit ziet als hippe wijnbar, met opvallende tap, trendy meubilair en donkerbruin behang en is onderdeel van Mercuur’s Catering en Events. Mercuur’s mag zich rekenen tot één van de beste cateraars van Nederland, met onbegrensde mogelijkheden voor private dining, homecooking en evenementen. Al meer dan 18 jaar verzorgen wij door heel Nederland diners, recepties en andere ontvangsten waarbij het culinaire aspect een belangrijke rol speelt.

Mercuur’s Catering en Events zorgt op creatieve wijze voor de meest aantrekkelijke combinatie van locatie, culinaire invulling, uitstraling en beleving. Het Bloemendaeltje by Mercuur’s sluit daar als exclusieve locatie uitstekend op aan.

Mocht u toch opzoek zijn naar een grotere locatie waar u meer gasten kunt ontvangen? Mercuurs Events biedt tal van mogelijkheden en denkt graag met u mee.

INTIEME LOCATIE MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN

Mercuur’s Catering en Events zorgt op creatieve wijze voor de meest aantrekkelijke combinatie van locatie, culinaire invulling, uitstraling en beleving. Het Bloemendaeltje by Mercuur’s sluit daar als exclusieve locatie uitstekend op aan.

BEREIKBAARHEID

Bloemendaeltje by Mercuur’s ligt in de Bloemensdalsestraat in de binnenstad van Amersfoort en is goed bereikbaar het openbaar vervoer. Op loopafstand (10 minuten lopen) vindt u Amersfoort Centraal Station. De bus stopt om de hoek. Uw gasten kunnen ook met de auto parkeren in parkeergarage de Flint (3 minuten lopen). mogelijk.