Best In Town

it is all about food.

Een culinaire winter aan De Eem

Verscholen in het natuurgebied aan de kilometerslange Eem, ligt De Kleine Melm.

Mercuur’s Catering & Events presenteert deze winter: Een Culinaire Winter aan De Eem. Het sfeervol ingerichte Boothuis is dé locatie in Midden-Nederland voor een onvergetelijke oudejaar- of nieuwjaarsreceptie, vergadering en personeelsfeest. Combineer deze plek met culinaire expertise, creativiteit, aandacht en enthousiasme van Mercuur’s Catering & Events en de ingrediënten voor een uniek concept zijn compleet.

  • Het Boothuis biedt plaats aan 30 tot circa 150 personen.
  • Mercuur’s biedt exclusieve arrangementen, combinatie van lounge, dining en outdoor.
  • Voor elke gelegenheid bieden wij passende thema aankleding in winterse sfeer.
  • Onze doorgewinterde chef-koks verrassen u met prachtige gerechten.

Fine Culinair

Wanneer u het Boothuis nadert, komt de warme sfeer u tegemoet. In het prachtige intieme Boothuis brandt sfeervolle verlichting en een knapperend haardvuur. Bij binnenkomst ontvangt u een heerlijk glas prosecco met passende amuses. Onze chef-koks staan klaar om uw gasten te verrassen met prachtige gerechten, samen met de gastvrouwen en -heren zorgen zij voor een culinaire belevenis aan De Eem.

Het Boothuis is uitermate geschikt voor: walking dinners, sitdown dinners, en wijn- en spijsavonden. Daarnaast verzorgen wij diners in samenwerking met michelin sterren restaurant La Provence.

Outdoor culinair

Stoer – Ruig – Puur en Eerlijk zijn de woorden die passen bij een Outdoor aan De Eem. Puur genieten door aan De Eem een winters tafereel te beleven. Denk hierbij aan een Winter Green-Egg barbecue, Varken-aan-het-spit en Koek en Zopie. Het Boothuis met haar karakteristiek stoere inrichting en de robuuste lounge aan het water, zorgen voor een puur winter gevoel.

Feestelijk culinair

Tijd voor sfeervolle gezelligheid onder het genot van heerlijke happen en
dranken, met muzikale omlijsting. Hiervoor biedt het Boothuis een mooi decor, waardoor u de koude wintermaanden feestelijk kunt invullen. Alle invullingen zijn bespreekbaar omtrent feestelijke borrels, recepties en eind- en nieuwjaar gelegenheden.

Ook uw culinair evenement wordt met Mercuur’s catering en events een groot succes aan De Eem!